Tester Parfüm, Orjinal Parfüm, Ucuz Parfüm

14-01-2022

 Tester Parfüm Orjinal mi Nasıl Anlaşılır?

 

 Tester parfüm; herkesin de merak ettiği üzere, sahte olan parfüm türü değildir. Orjinal parfümler ile aynı özelliktedir. Tek farkı diğerlerinden daha küçük miktarlarda örnek olarak üretiliyor olmasıdır. Satın alınan bir parfüm türü değildir. Küçük şişelere yerleştirilir ve ücretsizdir. Koku konusunda kişilere yardımcı olur. Tester parfümün kokusu ile orijinal parfümün kokusu aynıdır. Herhangi bir farkı olmamasından dolayı orijinal parfüm olarak da adlandırılır.

 

 Orjinal Parfüm Nedir?

 

 Seçtiğiniz kokunuz bazen sizinle ilgili birçok şeyi anlatabilir ve sizin imzanızdır. Bu yüzden parfüm seçerken içerisindeki notalara da dikkat edilmelidir. Çünkü insanların yaşantısı, iç dünyası ve beklentileri vb. gibi daha birçok konuda bilgi verir. Ten uyumu, kalitesi, fiyatı ve orijinalliği oldukça önemlidir. Büyük şişelerde yer alan ve ücretli olarak satışı yapılan bu parfümlere orjinal parfüm denir.

 

 Tester Parfüm İle Orjinal Parfüm Arasındaki Fark Nedir?

 

 Gerçek tester parfümler orijinal parfüm kutularında bulunmazlar. Orjinal tester parfümler için özel olarak hazırlanmış, orjinal parfüm kutularına oranla daha basit ve sade olan tester kutusunda olurlar. Bu parfüm kutularında uyarı yazıları bulunur. Markalarına göre kutulardaki yazılar dilleri açısından farklılıklar gösterebilmektedir. Şişe üzerindeki veya bölümdeki etiketlerinde aynı kutunun üzerinde bulunduğu gibi tester olduğunu gösteren uyarı yazıları mevcuttur.

 

 Tester parfümün orjinal tester parfüm olduğunu anlamak için: Şişenin orijinal şişe ile birebir aynı olmasına, acı bir kokusunun olmamasına, sıkıldığı alanda renk ve leke bırakmamasına dikkat edilmelidir.

 

 Ucuz Parfümler

 

 Uzmanlara göre ucuz bir parfümün tanınmasının mutlakları bulunmamaktadır. Parfüm, üzerinde iyi durduğu kişi için onun pahalı olan parfümüdür. Kokuların çoğu hatıralar ve ilişkilendirdiğimiz şey ile ilgili bağlantılardır. Bu sebep ile parfümün ucuzluğuna değil, kullanan kişinin teniyle uyumuna bakılması gerekmektedir. Çünkü para etkiyi değiştirmez. Ucuz parfüm çok daha tatlıdır. Çünkü tatlı koku bileşenlerinin fiyatı daha ucuzdur.