Parfüm Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

21-01-2021

 Parfüm Seçimi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 Parfümler bayan ve erkekler için en önemli kişisel bakım ürünleridir. Fakat parfüm seçiminde bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır:

 

 - Özellikle aynı anda birden fazla tester kadın parfüm alınırken elbiseye veya başkasının tenine sıkılması yapılan en büyük hatadır. Çünkü parfümler her tende aynı durmazlar.

 - Parfüm seçerken iki taneden fazla parfüm denenmemelidir. Bu durum kokuların birbirine karışması ve algı karışımına neden olur.

 - Son olarak parfüm sıktıktan sonra kokuya aldanılmaması gerekir. Konunun vücut ile bütünleşmesi 10 dakika sürebilir.

 

 Erkek Parfümü Nasıl Seçilir?

 

 Erkekler için parfüm seçerken bazı püf noktalar bulunmaktadır. Özellikle ilk olarak yapılacak şey kişilerin kendi zevklerine hitap etmesidir. Bazı parfümler kalıcı olamayabilir. Bu durum parfümün kalitesi ile ilgilidir. Fakat kaliteli parfüm almak özellikle bütçeyi oldukça zorlamaktadır. Bu nedenle tester erkek parfüm çeşitleri ile kaliteli parfümleri bütçenize uygun olarak alabilirsiniz.

 

 Erkek parfümlerin genel olarak ferahlık veren kokulardan oluşur. Bu nedenle deneme esnasında direk teninize sıkmanız gerekmektedir. Bu durum gün boyu kokmaya devam etmesi açısından önemlidir.