Parfüm Alırken Bunları Yapmamalısınız

21-01-2021

Gerçekten orjinal parfümler yeterince kalıcı bir koku yaymaktadır. Bu yüzden ekstra nemlendirici veya kokular kullanılmamalıdır. Aynı zamanda parfüm kokularını birbirine karıştırmamak gerekir. Bu da güzel kokmak isteyenler için oldukça önemli bir noktadır. Güzel kokmak için yapılması gereken çok şey varken bir de yapılmaması gerekenler bulunmaktadır. Fakat bizler için yapılmaması gerekenler daha önemlidir. Aksi halde yapılanlar kötü koku ortaya çıkaracaktır.

 

 Yapılmaması Gerekenler Listesi

 

 *Öncelikle kalitesiz ve kullanışsız olan parfümler tercih edilmemelidir. Çünkü bunların kalıcılığı yok denecek kadar azdır.

 *Üst üste iki gün duş almamış olmak nedeniyle iki günlük ter kokusunun üstüne tester parfüm sıkmayın. Hoş kokulu parfüm bile oldukça kötü kokacaktır.

 *Çok koku yaysın diye outlet parfüm şişesini üstünüze boşaltmayın. Bu oldukça ağır bir kokuya sebep olacaktır.

 *Parfüm tercih etmeye giderken üzerinizde farklı parfüm veya nemlendirici kokusu olmasın. Bu parfümün gerçek kokusunu hissetmenizi engelleyecektir.

 *Parfümü bileğe sıkmak doğru bir davranıştır. Fakat orjinal parfüm sıktıktan sonra bilekleri birbirine sürme alışkanlığından vazgeçin.

 *Parfüm seçimi yaparken farklı üçten fazla parfümü bileğinize sıkmayın. Bu kokuların karışmasına ve yanlış tercih yapmanıza neden olacaktır.

 *Arkadaşınızın kokusunu çok beğendiniz. Fakat buna kafayı takıp ille o demek yerine teninize en uygun olanı arayın.