Orjinal Kaliteli Tester Parfümler

27-12-2021

 Orijinal tester parfüm ürünlerinin bileşimi orjinal parfüm ile tamamen aynıdır. Parfüm seçimi yapılmadan önce test numuneleri denenmelidir. Yani Tester Parfüm = Orjinal Parfüm diyebiliriz. Tester parfüm gümrük satış sitesi olarak online sipariş hizmeti sunuyoruz.

 

 Parfüm Testerleri ile Orijinal Parfümler Arasındaki Fark Nedir?

 

 Gerçek parfüm testerleri orijinal parfüm kutularında değildir. Orijinal tester parfümeri için özel olarak hazırlanmış tester kutusundadır ve bu kutular orjinal parfüm kutularına göre daha sade, gösterişsiz ve daha sadedir. Bu parfüm kutularında tester, deneme, demo, demo tester gibi uyarı işaretleri bulunur. Her yerde bulunmazlar. Farklı parfüm markalarının kutularındaki yazılar dillere göre farklılık gösterebilir.

 

 İkisi arasındaki tek fark, şişenin üzerindeki uyarı etiketleri veya alt kısmında bir tester olduğunu söyleyen etiketlerdir. Orjinal parfüm test ürünlerinin gerçek parfümle aynı olduğunu söyledik. Parfüm test mamüllerinin orijinal parfüm testerleri olduğunu anlamak için aşağıdakilere dikkat edilmelidir:

 

 - Parfüm şişesi orijinal şişeyle tam olarak eşleşmelidir.

 -Sıkıldığında acı ve keskin bir kokusu olmamalıdır.

 -Parfüm püskürtme yapılan alanda boya ve leke bırakmamalıdır.

 

 Orijinal Tester Parfüm Nedir?

 

 Kozmetik ürünlerde vazgeçemeyeceğimiz ürünlerin başında parfüm gelmektedir. Hepimiz güzel kokmak istiyoruz. Günümüz dünyasında parfüm fiyatları oldukça yüksek. Bu durumda ucuz parfüm testerleri tercih sebebi olabilir.

 

 Parfüm Notaları

 

 Parfümeride kokularını defalarca duyduğumuz aromatik esanslar hakkında biraz bilgi verelim. Sıkıldıktan sonra aroma difüzyonunun aşamalarına parfüm notaları denir. Bir parfüm üç nota içermelidir. Parfüm aromaları üst nota, orta nota ve alt nota olmak üzere üç farklı öze ayrılarak analiz edilir. Parfümün en üst notasında ilk bastığınızda oluşan temiz koku bulunur. Parfümün temasını ve karakterini yansıtan kısım orta nota, parfümün kalitesini ve kokunun başarısını belirleyen kısım ise alt notadır.

 

 Tester Parfum ve Original Parfum Arasındaki Fark Nedir?

 

 Tester parfüm, orijinal parfüm ile aynı içeriğe, yani kokuya sahiptir. Aralarında hiçbir fark yoktur. Ucuz tester ile orijinal parfüm arasındaki tek bariz fark onların nimetleridir. Parfüm testerleri orjinal parfüm kutularında değil, orijinal parfüm kutularına göre parfüm test edenler için özel olarak hazırlanmış daha basit ve anlaşılır kutularda bulunur. Tester ucuz parfüm kutularının üzerinde test parfümü olduğunu belirten etiketler bulunmaktadır. Parfümeri firmaları ürünleri satış noktasına teslim ederken aynı zamanda test ürünlerini yani orijinalini de gönderirler. Tester parfümler tüm satış noktalarında orjinalleri ile aynı görünür.