Memo Russian Leather Edp Ünisex Parfüm

16-06-2021

2016 yılında piyasaya çıkan Russian Leather, Sibirya'nın buz gibi soğuğunda, egzotik koku hazinelerini gizleyen çam ormanlarında bir yolculuğa çıkaracaktır. Memo Russian Leather; Sade, basit ve minimalist bir tarzı yansıtır. 

Memo Russian Leather Edp Parfüm Özellikleri:

Kadınlar ve erkekler için deri kokusu özelliğindedir. 

Üst Notalar: Fesleğen, Çam ağacı, Biberiye, Misk, Adaçayı.

Orta Notaları: Lavanta, Sedir, Kişniş, Nane, Paçuli.

Alt Notaları: Guaic Wood, Selvi, Tonka fasulyesi, Hindistan cevizi.

Aromatik otlar, çiçekler, odunsu notalar ve deri teması bu parfümü şekillendirmiştir. Tozlu, kuru, tatlı, yumuşak ve tatlımsı hisler bırakarak yayılan koku, deri grubunda gösterilmektedir. 

Ferah aromatik otların baskınlığı ve çam esintileriyle açılış yapan parfüm. Ortalarda lavantanın ferahlığı ve yeşil çiçeklerin tazeliği ile devam eden koku, daha sucul ve yumuşak dokunuşlarla, erkeksi çiçekler formuna kavuşuyor.

Yumuşak deri ve odunsu notaların uyumuyla kapanışı en üst seviyede tamamlayan bir koku özelliğine sahip bulunuyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalarıyla, tartışmasız ferahlatıcı aromalar kendi içinde harmanlanarak tarifsiz bir imza ile iz bırakıyor. 

Memo Russian Leather, kaliteli ve ferah havasıyla, yüksek kalıcılığının hassasiyetinde, günlük kullanımlar için oldukça uygundur. Her türlü sosyal ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Her mevsim ve günün her saati tercih edebilir, rahatlıkla çevrenize ferahlığınızı yansıtabilirsiniz.