Marc Jacobs Decadence Edp Kadın Parfüm

29-04-2021

Genç, özgür, kaygısız ve rahat yepyeni bir koku ile Marc Jacobs Decadence EDP, 2016 senesinde, senenin kadın parfümleri kategorisinde bulunan ve birinciliği başarı ile kazanan bir parfümdür. Decadence kaygısız ve rahatlık imajıyla herkesi kendine çekiyor. 

Her zaman genç kalan, modern, şehirli, kültürlü ve ne kadar modayı takip etsede kendi modasını oluşturan genç kadınlara hitap ediyor. Küçük bir el çantası görünümündeki şişesiyle akıllarda kalan Marc Jacobs parfümünün tamamen bağımlılık yaratacak kokusuyla neşeli ve hayalperest olacaksınız. 

Marc Jacobs Decadence Edp Parfüm Özellikleri:

Çiçeksi koku grubuna ait bir parfümdür. 

Üst Notalar: Erik, İris, Safran.

Orta Notalar: Bulgar Gülü, Yasemin, Zambak, Orris.

Alt Notalar: Amber, Vetiver, Papirüs.

Kadınların ilgisini çekmeyi başaran ve cazibesini en iyi biçimde yansıtan feminen ve sofistike bir parfüm; İtalyan eriği, iris çiçeği ve safranın seksi üst notaları ile açılış yapıyor. Bulgar gülünün, Yasemin Zambak'ın ve Orris'ın lüks dokunuşuyla birleşen notalar, kurumuş vetiver, papirüs odunları ve sıvı amber dokunuşunun muhteşem uyumuyla sizi etkisi altına alıyor. 

Piton derisi deseni olan ve zümrüt yeşili rengiyle tasarlanan şişesi mini bir el çantası gibi ama sanki bir mücevher kutusu görünümünde, altın detaylarla süslenmiştir. İçeriği ile olduğu kadar şişe tasarımı ile de tamamen zenginliği temsil eden bu parfüm ile özgüven doruklarda olacaktır. 

Kesinlikle daha ilk görüşte şişesiyle aklınızı alabilir. Hatta şişenin koyu yeşil kadife dokulu tarzı da sizi çok etkileyebilir. Fakat parfümün özgün kokusu ile başarılı kalıcılığı sizi büyüleyebilir. 

Oryantal bir koku olduğu için her tende farklı durabileceği gibi, odunsu kokulardan hoşlananların tercihi olabilir. Hafif bir koku olmamasına rağmen kesinlikle ağırlığı ile baymıyor. Tercihinizle farkınızı yansıtmak için imzanızı Marc Jacobs Decadence ile bırakın.