İndirimli Parfümü Satın Almak İstiyorum

21-01-2021

Tester Parfüm Nedir? Ucuz Parfüm Orijinal Olur Mu? 

Parfüm

Parfüm insanoğlunun 5000 yıl öncesine kadar bulduğu ve çeşitli nedenlerle kullandığı bir üründür. Önceleri yağ şeklinde sürülerek kullanılan parfüm daha sonraları sıvı olarak kullanılmış hatta güzel kokmak için kullanılmak üzere şişelerde muhafaza edilmiştir. Mısır, Hint gibi eşitli uluslar kullanmıştır. Dini törenlerde ölülerin içi boşaltılarak bedenlerinin içine sürülmüştür. Arkeolojik kazı araştırmaları sonucu bal, şarap, pirinç, mersin çiçeği, safran, katırtırnağı ve ardıç özlerinden yapılmış parfümlerin antik dönemde oldukça sıklıkla kullanıldığı anlaşılmıştır. Ortaçağda ise banyo nedir bilmeyen Fransızlar kötü kokuları gizlemek için parfümü kullanırlardı. 21.yüzyılda parfüm kullanım amacı ise karşı cinsi çekmek, etkilemek, kolay hatırlanmak ve kişiliği anlatabilmek için oldu.

Tester Parfüm Nedir?

Tester parfüm orijinal parfümün denenmesi için yapılmış, ücretsiz verilen orijinal parfümlerdir. Şişelerinin üstünde ‘satılamaz’ yazısı bulunur. Dolayısıyla parfümü deneyip karar vermek için oldukça iyi bir yoldur. Bazı kişiler tester parfüm ile outlet parfümü karıştırır. Oysa outlet parfüm de orijinal parfümdür. Ancak şişeleme ve kutulama sırasında bir takım özürler oluşur. Bu özürlerden dolayı outlet parfümler ucuz parfüm olarak da satılır. Kutularının üstünde tester parfüm üstündeki gibi bir satılamaz yazısı bulunmaz.

Ucuz Parfüm Nedir?

Ucuz parfüm olarak tester ve outlet parfümleri sayabiliriz. Bu parfümlerin ikisi de üstelik orijinal parfümlerdir. Bunların dışında taklit olan parfümler vardır ki bu parfümler sağlık açısından pek de güvenilmeyen parfümlerdir. Tester parfümünün ucuz parfüm olmasının nedeni müşterinin bedava denemesi amacıyla şişelenmiş parfüm olmasındandır. Outlet parfümünün ucuz olmasının nedeni ise üretim sırasında, kutulama ya da şişelemede özürler-hatalar- olması nedeniyle ucuz parfüm sınıfına girer.

İndirimli Parfümü Satın Almak İstiyorum

Bazen web sitemizde parfümlerde indirimli parfüm sistemi uygulanmaktadır. Web sitemize üye olduğunuzda online alışverişlerde orjinal parfüm siparişleri adrese ürün zarar görmeden zamanında teslim edilir. Bu yüzden indirimler web sitemizden takip edilmelidir.

İndirimli Parfüm Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İndirimli parfümü satın almak istiyorum diye karar verildiğinde satış yapan linklerin güvenilir olmasına dikkat edilir. İndirim zamanı sitemize üye olmuşsanız müşterilerine erken indirim bilgileri vermektedir.