Clive Christian No 1 Edp Kadın Parfüm

02-05-2021

Baharatlı ve Odunsu Koku! Dünyanın dört bir yanından en nadir, en değerli aromalar kullanılarak bestelenmiş bir parfüm.  Kraliçe Victoria’nın Parfüm Markası: Clive Christian! Clive Christian, kökleri 1872’de kurulan, Kraliçe Victoria‘nın çok sevdiği parfüm markası The Crown Perfumery Company‘ye dayanan bir İngiliz parfüm evi.

Clive Christian‘ın geçmiş mirası koruma ve mükemmellik standartlarına olan bağlılığı, Royal College of Arms tarafından verilen olağanüstü hanedan şerefiyle tanınır. Clive Christian, El işçiliği ve detaylara çok özen gösterir. Sürekli olarak dünyanın farklı bölgelerinden en iyi materyalleri keşfetme arayışını sürdürür. Markanın tüm parfümleri 150 ile 300 arası parfüm içeriğine sahiptir. Karmaşık yapı ve kalite, parfümlere benzersiz bir derinlik ve karakter sağlamaya yardımcı olur.

Clive Christian No 1 Edp  Kadın Parfüm Özellikleri: 

Üst Notalar: Erik, Beyaz şeftali, Bergamot.

Orta Notalar: Yasemin, Süsen, Orkide, Gül.

Temel Notalar: Vanilya, Sedir Ağacı, Sandal ağacı.

Mirabelle eriği, beyaz şeftali ve bergamot gibi meyveli notalarla açılan bu çiçeksi oryantal parfüm, yasemin, karanfil ve Aphrodite'nin aşk ve güzellik bahçelerinin simgesi olan gül ile birlikte yavaş yavaş çiçek açarak duygulara hitap eder. 248 farklı içeriğin birleşiminden oluşan bu zarif parfüm, oldukça zengin ve karmaşık yapısıyla teninizi tıpkı bir giysi gibi zengin bir sıcaklıkla sarmalıyor.

No 1 abartısız şekilde farklı bir oryantal parfüm. Clive Christian markasının kalbinde yer alan yaratıcılığın adeta ispatı.