Chanel Chance Eau Tendre Edt Bayan Parfüm

19-03-2021

Güzel kokmak, farklı olmak ve her zaman bakımı ile ön planda olmayı istemek kadınlar için çok önem taşır. Bir kadın ne kadar iyi giyinirse giyinsin, tarzını tamamlayacak iyi bir parfüm kullanmıyorsa bir şeyler hep eksik kalmış demektir ve bu hemen fark edilir. 

Chance Eau Tendre EDT Bayan Parfüm sizi tamamlamaya ve eksik hiçbir şey bırakmamaya kararlı.

Chanel 2010 yılında Chance serisinin üçüncüsü olarak parfüm dünyasına sunduğu, Chanel Chance Eau Tendre kokusu bu serinin tamamlayıcısı olma özelliğine sahip. 

Chanel Chance; Mutluluğa ve şansa inanan pozitif kadınların kokusu olarak, parfümün en güçlü konsantre hali Chanel Chance Tendre de bir araya geliyor.

Çiçeksi notalar tatlı baharatlı notalarla birleşerek lezzetli bir sunum halinde pembe rengin yumuşaklığında birleşiyor ve Chance ailesinin en narin üyesi olarak, zarafet, yoğun bir feminenlik hissettirirken, uzun süreli kalıcılık sağlıyor. 

Turunçgillerle, sümbül, pembe meyve taneleri, susam, yasemin, beyaz çiçekler ve amber kokularının kaynaşmasıyla bütünleşen pembe bir parfüm olarak modern kadınlar için sonsuz bir zevk yaratıyor.

Yumuşalığın gerçek bir patlaması olarak her cilt tipine ve günün her saatine yakışırken,  baharatlı, çiçeksi ve meyvemsi koku grubu olarak adeta bir lezzet dalgası sunuyor. 

Turunçgillerle, sümbül, pembe meyve taneleri, susam, yasemin, beyaz çiçekler ve amber kokularının kaynaşmasıyla bütünleşen pembenin büyülü rüyasında bir Chanel Chance Tendre ile yeni bir şans yakalamaya ne dersiniz.