Bond No 9 New York Amber Edp Ünisex Parfüm

05-07-2021

Bond No 9 New York Amber hem kadınları hem de erkekleri baştan çıkaran ünisex bir parfüm. En modern tasarımı ile New York şehrinin tüm enerjisini her iki cins için ortaya çıkaran Bond No 9 New York Amber; canlı, zarif ve rahatlatıcı bir havaya sahip olmanızı sağlayacak. Modern şehir havasını bir şişe içinde bir araya getiren Bond No 9 New York Amber hızı, enerjiyi ve özgürlüğü ifade ediyor. Kendinden emin ve baştan çıkarıcı olmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bu koku.

Bond No 9 New York Amber EdP Ünisex Parfüm Özellikleri: 

Oryantal koku grubuna ait bir parfümdür. 

Üst Notalar: Ud özü, tonka fasulyesi, gül.

Orta Notalar: Hindistan cevizi, kehribar, paçuli, mor orkide.

Alt Notalar: Deri, meşe yosunu, sandal ağacı, misk.

Hem erkeği hem de kadını cezbetmeyi başaran bu parfümün notalarında misk, yasemin, sandal ağacı ve parfüme adını veren amber esansı güzel bir uyum buluyor.Gül notasıyla ve baharatlarla yapılan açılışın ardından orta notalarında öd ağacı ve sonlarda amber ekleniyor. İsmindeki amber, notalarda çok baskın değil, kalıcılık ve fark edilirlik açısından çok üst seviyelerde olduğunu söyleyebiliriz.

Modern şehir yaşamının havasını, eşsiz bir şişeyle bir araya getiren bu parfüm ile değişimi yakalayıp, hayata olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İçeriğinde yer alan cazibeli notalar ve esansları ile herkes tarafından beğeni toplamanız kaçınılmaz olacaktır. Bu parfümü kullandığınız andan itibaren daha enerjik, daha özgür hissederek siz değişimi fark ederken girdiğiniz ortamlara da farkınızı yansıtacaksınız.Bu kokuyu favori parfümünüz olarak kullanmaya başladığınız anda ortamların efsanesi olacaksınız.