Baş Döndüren Parfüm Seçenekleri

30-11-2021

 Kokular ve Yaşam

 İnsanlar sevdikleri şeyleri kokular ile ilişkilendirerek beyinlerine yerleştirmeyi sever. Böylece birden fazla anımsanacak şeyle belleğe daha kolay işlenen bilgiler, duyulan bir koku ile geri çağrılıp kolayca anımsanır.

 İnsanların en sevdiği kokular bitki ve çiçek kokularıdır. O yüzden özel günler hep çiçekler ile ve çiçek kokuları ile kutlanır. Sevilen bir insanı ziyarete çiçekle gidilir. Kız istemeye giderken mutlaka çiçek alınır. Bir gelinliği bir gelin çiçeği tamamlar. Damat da yakasına bir gonca takar.

 Bunun dışında bazı bitkisel kokularda annelerinizi, büyük annelerinizi, eşlerinizi anımsatır. Vanilyalı kekiyle annesini, tarçınlı ve portakallı kurabiyesi ile anneannesini, çikolatalı pudingi ile kızını, anımsamayan yoktur. Bazı geçmişte kalmış evler lavanta kokusu ile anımsanır. Dedeler tütün kolonyası, babalar çam kokusuyla anılabilir.

 Olumsuz Kokular, Kötü Anılar

 Her olumlu anıyı geri çağırmanın bir yolu bir kokudur denildi. Tabi olumsuz kokularda tam olarak olumsuz şeyleri çağrıştırır. Bazı sülfürlü bitkiler, lahana ve karnabahar ya da kereviz bu sebep ile bir çok insan tarafından sevilmez.

 İnsanlar güzel anları anımsayarak yaşadıkları ana, güzel tatlar eklemek ister. O anın zenginleşmesini güzel kokular ekleyerek mümkündür. Kötü olaylar yaşanırken bir tütsü yakmak ya da hoş bir parfümle kendinizi geçmiş güzel anlara götürmek mümkündür. 

 İyi Seçilmiş Bir Parfüm

İyi seçilmiş ve teninize yakışan bir parfüm ile o anınıza renk katabilir, çevrenizdekilerin başını döndürebilirsiniz. Üstelik onların anılarında bu güzel parfüm ile kendinizi ölümsüzleştirmek istemez misiniz?

 Neden olmasın, bunu başarmak şimdi çok kolay. Baş döndüren parfüm seçeneklerine, testerlarına ve orijinal parfümlere şimdi ulaşmak çok kolay. Hemen şimdi güvenilir bir şekilde testerlarınızı sipariş edebilirsiniz. En kısa sürede kargo ile kapınızdan ürünleri teslim almanız artık mümkün.