Azzaro Wanted Edt Erkek Parfüm

05-06-2021

Gerek tasarımıyla, gerek kokusuyla kullanıcıyı büyülü bir dünyaya çağırmakta olan Azzaro Wanted, erkek kokuları arasında oldukça yoğun ilgi görmektedir. Bu ilginin bu denli çok olmasının sebeplerinden biri kadınlar üzerinde oldukça etkili iz bırakmasıdır.

Azzaro Wanted Erkek Parfüm Özellikleri:

Odunsu, turunçgil ve baharatlı koku grubuna aittir.

Üst Notası: Baharatlı kakule, tütsülü ardıç.

Orta Notası: Zencefil ve limon.

Alt Notası: Odunsu vetiver ve şehvetli çinbaklası (tonka bean).

Azzaro Wanted içeriğiyle; odunsu, turunçgil ve baharat aromalarını yoğun şekilde hissettirmektedir.

Işıltılı baharatlara bir de tütsülenmiş ardıç eklenerek mistik bir aura elde edilmiştir. Zencefil ve limonun canlılık katkısı ile koku hareketlilik kazanır. Çin baklası olarak da bilinen tonka bean, şehvetli aroması ile parfümü karşı konulmaz hale getirmiştir.

Derin ve koyu notaları sayesinde uzun süre etkisini yitirmeyen bir kalıcılığa sahip olan koku her cilt tipine ve günün her anına uygundur.

Sahip olduğu büyüleyici kokusuyla kullanan her erkeği girdikleri ortamda arzulanan ve ortamın aranan kişisine dönüştürmektedir.

İksir şişesini anımsatan ışıltılı tasarıma sahip şişesi ve içinde yer alan gösterişli kokusuyla, parıltısını altın rengi içeriğinden alan parfüm yoğun bir aromaya sahiptir.

Herkes tarafından beğenilen ve merak edilen kokusuyla, gün boyu taze, temiz ve çekicilik için doğru tercih olan Azzaro Wanted ile hafızalarda kalıcı iz bırakacaksınız.

Azzaro Wanted; Büyüleyici ve elegant erkeksiliğe imza atar.