Blog

Aradığınız Tüm Sorular Bloğumuzda!

29-03-2023 Orjinal Parfüm ve Kullanımı
Erkek Parfüm
Orjinal Parfüm ve Kullanımı

Orjinal parfüm ürün seçenekleri pek çok kişi için özel olarak hazırlanmaktadır. Başka markaların ürünleri ile eşsiz bir koku yaymak isteyenler için birbirinden farklı parfüm sunulmaktadır. Aynı zamanda parfüm içeriği vücuda sıkıldığı an eşsiz bir hale gelen bu parfümler kişilerin sosyal hayatlarında da özgüvenli duruşunu etkilemektedir.

Devamını Oku
16-01-2023 Kokuların Harmonisi
Erkek Parfüm
Kokuların Harmonisi

İnsanlar beş temel duyuya sahiptir. Bu duyulardan en hassas olanı kokudur. Kokuların zihinde bıraktığı etkiler oldukça farklıdır. Kokular anılarla ilişkilendirilir. Duyulan her koku başka bir anın hatırlatıcısı olabilmektedir.

Devamını Oku
06-12-2022 Orjinal Parfüm ve Parfüm Yorum
Erkek Parfüm
Orjinal Parfüm ve Parfüm Yorum

Parfüm alışverişleri tamamen kişinin kendi zevkine uygun olarak yapılmaktadır. Her bir parfüm içeriğinde yer aldığı notalar ile kendi adını oluşturmaktadır. Günümüzde parfüm alışverişleri hediye seçimi için de ideal bir üründür.

Devamını Oku
29-11-2022 Orjinal Parfüm Nasıl Olur?
Erkek Parfüm
Orjinal Parfüm Nasıl Olur?

Parfüm kişinin kimliğini oluşturan kokulardan biridir. Herkes kendisine en çok yakıştırdığı parfümü kullanarak sosyal hayatta daha özgüvenli bir duruş sergilemektedir. Satın alınan parfümler farklı markalar tarafından üretilmektedir.

Devamını Oku