Blog

Aradığınız Tüm Sorular Bloğumuzda!

21-01-2021 Parfüm Seçimi Hakkında
Erkek Parfüm
Parfüm Seçimi Hakkında

Her mevsimin vazgeçilmezi olan parfüm, gündelik kullanım için vazgeçilmezdir. Bu nedenle parfüm seçimi en az parfümün kokusu kadar önemlidir. Her tende her parfüm aynı kokmamaktadır. Özellikle mevsimsel geçişlerde de parfüm seçimi önemlidir. Bazen bir arkadaşımızın kullandığı parfüm bize güzel gelebilir fakat, bizde güzel güzel kokmayabilir. Bu nedenle seçim yaparken bütün bunlara dikkat etmek gerekmektedir.

Devamını Oku
21-01-2021 Parfüm Sanayisinde Bilinmeyenler
Kadın Parfüm
Parfüm Sanayisinde Bilinmeyenler

Bir parfümün kalıcılığı, dokusu, etken maddesi, hammaddesi kısacası her şey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Yani bir parfüm iki farklı kişide iki farklı şekilde kokar. Bu nedenle parfüm satın almadan önce mutlak suret ile o parfümün tester parfüm seçeneklerini denemeli ve öyle satın almalısınız. Çünkü teninizde denemeden kokladığınız bir parfüm size iyi gelse de sonradan kokusu teninizle buluştuğunda beğenmeyeceğiniz bir koku seçeneğine dönüşebilir.

Devamını Oku
21-01-2021 Tüm Kokularla Başeden Parfümler
Kadın Parfüm
Tüm Kokularla Başeden Parfümler

İnsanlar yedikleri ürünleri ter yoluyla da zaman zaman dışarıya atarlar. Ter yoluyla atılan gıdaların içerik maddeleri attığımız terin kokusu ve kıvamını birebir etkiler. Zaman zaman terlediğimizde çok kötü kokular yayıyor olmamızın en önemli nedeni yediğimiz gıdaların içerdiği maddelerdir.

Devamını Oku
21-01-2021  Sahte Ürün İle Tester Parfüm Arasındaki Fark Nedir?
Erkek Parfüm
Sahte Ürün İle Tester Parfüm Arasındaki Fark Nedir?

İnsanlar, tester parfümleri, sahte ürünlerle karıştırabiliyorlar. Ancak bilinmesi gerek ki, bu durumda herhangi bir benzerlik yoktur. Çünkü tester olarak üretilen parfümler, orjinali ile daha aynı içerikte hazırlanır ve satılır. Böylece, hem daha düşük, hem de daha kaliteli bir ürün ortaya çıkmış olur.

Devamını Oku